foradia subscriutegrat

El Lupus es farà visible a Alcoi

L'Associació d'Afectats de Lupus participa en Els Trobades Solidaries el 31 de maig a Alcoi. AVALUS tindrà ocasió de disposar d'una taula informativa en Els Trobades Solidàries d'Alcoi.

cartell trobada solidaritat

L’Associació Valenciana d’Afectats de Lupus (AVALUS) estarà present el dissabte 31 de maig en Els Trobades Solidaries que se celebren a Alcoi, amb el lema: ‘Ayudanos a ser visibles. Associa’t’. Avalus a la Comunitat Valenciana emprén una campanya per donar a conéixer l’activitat altruista que desenvolupa i les seues reivindicacions a favor dels pacients de Lupus i dels seus familiars.

AVALUS tindrà ocasió de disposar d’una taula informativa en Els Trobades Solidàries d’Alcoi gràcies als associats de la zona i a la col·laboració de l’Alcaldia d’Alcoi. Des d’ella atendrà a totes les persones interessades a conéixer aquesta malaltia que afecta al 1% de la població.

lupus alcoi

Presentació de la Trobada de Solidaritat./

El 7 de maig una representació de socis de AVALUS va ser rebuda a l’Ajuntament d’Alcoi pel seu alcalde, Antonio Francés, acompanyat per Aroa Mira, regidor de Benestar social, Estefanía Blanes, regidor de Salut Pública, Francisco Agulló, primer tinent d’alcalde. Tots ells es van interessar per conéixer sobre la malaltia i l’activitat que exerceix l’associació. AVALUS agraeix a tots el suport prestat per donar a conéixer el Lupus i la difusió realitzada a través de la xarxa d’entitats esportives com Enrile PAS Alcoi i Hockei club Cocentaina.

L’Associació Valenciana d’Afectats de Lupus treballa des de la seua fundació en 1996 en la difusió d’informació sobre la malaltia. El seu objectiu és arribar al nombre més gros d’afectats i oferir-los assistència en aspectes socials, familiars, laborals i psicològics. AVALUS té la seua seu central a València i disposa de representació a Alacant i Castelló.

El Lupus és una malaltia del sistema immunitari. No té causa coneguda encara que la recerca evidencia la implicació de factors genètics, hormones i infeccions fins i tot víriques. El 90% dels malalts de Lupus són dones, principalment entre 15 i 55 anys. Atés que presenta gran varietat de símptomes, el Lupus pot passar desapercebut. Els pacients diagnosticats necessiten supervisió mèdica constant i un tractament continuat.

Font: AVALUS, L'Associació Valenciana d'Afectats de Lupus


ajualcoi

Una resposta de El Lupus es farà visible a Alcoi

  1. […] El divendres 13 de septembre es durà a terme la XVIII Trobada per la Solidaritat, organitzat per lea regidoria de Benestar social, Cooperació, Solidaritat i Pau d’Alcoi. L’inaguració vindrà de la mà del Cor de Veus Blanques d’Adra i Avanzar; i a més, es faran diferents activitats com tallers, jocs, degustacions… Tot seguit es farà la mostra de les 28 entitats participants, entre les que trobem: la Creu Roja, AFA-Alzheimer, Caritas, la Asociació per a la Defensa de la Llei de Dependència i els voluntaris del hospital Verge dels Lliris. El Lupus es farà visible […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *