foradia pressupostparticipatiualcoi

El PP lamenta el retall del servei conserjeria del centre cultural

Per als populars, és lamentable que aquest servei se suprimisca, ja que suposa un detriment important en l'organització d'actes, exposicions, etc. Que generalment són visitats a les tardes i actualment el que és una realitat és que el centre cultural està tancat a les vesprades per falta de personal.

20140227 Cinema en valencià

Centre Cultural Alcoi./ lesmuntanyes.com

El Grup Municipal del PP ha lamentat que el bipartit i en concret el regidor de cultura Paco Agulló no gestione aquest departament com es mereix i elimine el servei de conselleria a les vesprades en el Centre Cultural, imprescindible per al control d’accés a aquest edifici.

Per als populars, és lamentable que aquest servei se suprimisca, ja que suposa un detriment important en l’organització d’actes, exposicions, etc. Que generalment són visitats a les tardes i actualment el que és una realitat és que el centre cultural està tancat a les vesprades per falta de personal.

Per a l’edil popular Rosa Sánchez, “és evident que hi ha una falta d’organització per part d’aquest Govern Municipal per distribuir el personal per les diferents àrees i al final el perjudicat és el ciutadà que veu com aquest servei municipal tancat”.

Des del Grup Municipal s’insta al bipartit al fet que reconsideren la distribució del personal de consergeria i donen el servei que els alcoians es mereixen en el Centre Cultural, i deixen de lamentar-se i criticar retallades en altres administracions, quan ells estan eliminant serveis municipals com els organitzats des del centre cultural.

Cal recordar, que en la taula de negociació celebrada aquest dilluns es va denunciar aquest tema per part del personal del departament de cultura.

Font: Grup Municipal Popular


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *