foradia pressupostparticipatiualcoi

‘Derrumbe’ per finançar el disc parodia l’anunci de la Loteria

'Derrumbe' inicia una campanya per finançar el seu primer disc i aprofitant el sorteig de Nadal, han creat un vídeo a on parodia l'anunci de la Loteria Nacional d'enguany.

derrumbeEl grup alcoià de música Derrumbe, creat en 2011 amb ritmes de rock/punk/reggae/ska/rumba, espera poder recaptar 1000 euros per tal de pagar les despeses de la gravació del disc, que esperen tindre acabat en el pròxim mes de març, i la seua distribució en format CD. Per tal d’aconseguir reunir els diners que calen per fer-ho realitat han decidit començar una campanya de micromecenatge a la plataforma Verkami.

Aquest mètode de finançament es basa en xicotetes aportacions que es poden fer durant el termini de 40 dies fins que s’arribe a l’objectiu de finançament marcat. A canvi, els ‘micromecenes’ rebran diverses recompenses depenent de la quantitat aportada al projecte.

En el cas de ‘Derrumbe’ les aportacions poden ser des dels 5 euros, descàrrega anticipada del CD, fins als 300 euros, possibilitat de contractar-los per a un concert privat.

‘Derrumbe’, aprofitant el sorteig de Nadal, ha creat un vídeo a on parodia l’anunci de la Loteria Nacional d’enguany. En ell es pot veure com utilitzen el seu nou CD com a reclam per a que els ajuden a reunir els diners que necessiten.

El micromecenatge com a única font de creació
La pujada de l’IVA cultural i les retallades en les subvencions públiques han obligat a que moltes persones, associacions i col·lectius es decidisquen pel micromecenatge com a única forma d’aconseguir fer realitat els seus projectes artístics.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *