foradia subscriutegrat

Totes les piscines en marxa i adaptades per mobilitat reduïda

La piscina de Caramanxel torna a ser accessible. S’ha instal·lat una cadira elevadora per a persones amb mobilitat reduïda. Aquest dissabte 28 juny obrirà les portes l’última de les piscines municipals en posar-se en marxa, que és la de Batoi.

Cadira Caramanxel

Cadira elevadora hidràulica Caramanxel

 

La Regidoria d’Esports ha instal·lat a la piscina del Poliesportiu Juan Agudo Garat de Caramanxel una cadira elevadora hidràulica que permet l’accés al bany a les persones amb mobilitat reduïda. D’aquesta forma, la piscina de Caramanxel torna a ser completament accessible, després que es retirara l’anterior dispositiu pel seu deteriorament i pel risc que suposava per a la seguretat dels usuaris; és la segona de les piscines municipals totalment accessible, després de la Piscina Municipal José Trenzano Alós.

La inversió total ha estat de 3.759’25 euros, en tractar-se d’un dels dispositius més complets i segurs del mercat, tal com ha destacat el propi director del Centre d’Esports Miguel Juan Reig: “Per a l’Administració és un deure facilitar l’accés als serveis públics per a tots els ciutadans sense excepció, per això tan prompte com hem disposat de recursos per a fer-ho, hem volgut reposar el sistema amb un dispositiu de molt bona qualitat que permeta el bany a qualsevol persona durant molts anys. Lògicament, intentarem instal·lar un altre elevador a la piscina de Batoi el més prompte possible, per així tindre les tres piscines municipals en perfectes condicions d’accessibilitat. Com ja hem dit altres vegades, a poc a poc introduïm reformes i millores per a les instal·lacions esportives, ja que els ciutadans, que són els seus propietaris, mereixen que estiguen en les millors condicions possibles”.

El director del Centre d’Esports ha recordat que aquest dissabte 28 de juny obrirà les portes l’última de les piscines municipals en posar-se en marxa, que és la de Batoi.

La campanya, doncs, estarà ja a ple rendiment des d’aquest cap de setmana, mentre continua la venda d’abonaments amb els preus reduïts i les fórmules d’estalvi que s’han introduït com a principal novetat de la temporada de bany. “La venda d’abonaments continua a bon ritme, però confiem a que s’animarà una mica més durant les properes setmanes, ja que fins ara no hem tingut temperatures massa elevades. Recordem una volta més a tothom que al Centre d’Esports es poden adquirir els abonaments, amb les tarifes econòmiques que hem adaptat enguany amb un important esforç per part de la Regidoria d’Hisenda” , ha subratllat Miguel Juan Reig.

Font: Ajuntament Alcoi


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *