foradia elgrat

Agraïment de NO+Més Precarietat de L’Alcoià-El Comtat al suport del plenari d’Alcoi

La moció presentada va ser recolzada per la majoria dels Grups Municipals, PSOE, PP, C's, Compromís, Podem i Guanyar Alcoi

Al plenari del 4 de setembre de l’ajuntament d’Alcoi, NO+Més Precarietat de L’Alcoià-El Comtat, va presentar una moció per a demanar que en les dependències de la comissaria de la Policia Nacional d’Alcoi, es preste el servei de tramitació per als estrangers en situació regular.

Una proposta que a més a més serveix per a descongestionar els serveis de les administracions públiques, en la situació actual de Covid-19, “tan essencials en aquests moments, per a les persones pertanyents als sectors més vulnerables de la societat, com poden ser les rendes mínimes i les subvencions de l’atur.” Expliquen des de NO+Més Precarietat de l’Alcoià-El Comtat.

La moció presentada va ser recolzada per la majoria dels Grups Municipals, PSOE, PP, C’s, Compromís, Podem i Guanyar Alcoi, als quals NO+Més Precarietat de l’Alcoià-El Comtat, vol donar el seu agraïment pel seu suport.

Al mateix temps, NO+Més Precarietat de l’Alcoià-El Comtat, esperen que la resolució acordada al Ple s’emprenguen les oportunes gestions davant les Administracions responsables, al més aviat possible.

Font: Redacció./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *