foradia cdturisme

Un sopar d’alumnes i mestres al 50 aniversari de La Salle

El passat dissabte 28 de juny va tindre lloc la celebració del 50 aniversari del Col·legi La Salle Alcoi en l’edifici del Xorrador. Un grup d’uns 20 exalumnes que, espontàniamentvan cantar l’himne del patró de La Salle.

la salle

A l’acte van assistir al voltant de 250 persones entre les quals hi havia antics professors i directius, alguns d’ells germans lasalians que es troben ubicats en altres centres La Salle, i molts antics alumnes de diferents generacions.

La celebració va començar en el col·legi a les 19h on un grup de professores van preparar un tour per les instal·lacions del centre, com la visita a la sala d’actes, el pavelló, les aules d’infantil, les aules de dibuix i tecnologia, el laboratori de biologia, diverses aules de primària i secundària, la sala de professors, el menjador i finalment, la sala audiovisuals, on hi havia una exposició de fotos que marquen la història d’aquests 50 anys.

Després va tindre lloc un aperitiu al Mirador del Cinc i un sopar amb tots els assistents. La nota de color va ser la dels més joves, un grup d’uns 20 exalumnes que, espontàniament van cantar l’himne de Sant Joan Baptista de La Salle.

foto 2

Durant el sopar, la comunitat educativa actual i d’abans van poder fer-se fotos a un fotocall per recordar els millors moments de l’acte. Una vegada finalitzat el sopar, els membres de l’equip directiu, Luis Verdú, director general; Marc Segura, director tècnic de Secundària i Batxillerat; Milagro Jordà, directora d’infantil i Primària; i Mónica Pascual, organitzadora de l’esdeveniment del 50 aniversari, van donar uns detalls als assistents. I ara sí, tots els que estaven allí, van cantar l’himne del patró de La Salle. 
 

Font: Col.legi La Salle


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *