foradia subscriutegrat

El Kiosket: nou cicle de monòlegs pel seu 28é aniversari

En aquesta ocasió, un nou grup de monologuistes ens farà riure amb la boca ben oberta. Cada dimecres, a partir de les 21.30h. de la nit.

kiosket javi

És el moment de refrescar-se a la terrassa d’estiu de la glorieta de España d’Ibi, El Kiosket, que, amb motiu del seu 28é aniversari, torna amb un cartell de luxe per celebrar aquesta época de l’any.

En aquesta ocasió, un nou grup de monologuistes ens farà riure amb la boca ben oberta. Cada dimecres, a partir de les 21.30h. de la nit, un dels protagonistes tindrà el plaer de “xafar” l’espai per on ja han passat Efman Schaffer, Ana Sandoval, Danielo Pez, Moixo i Amin Hamada (que repeteix!).

El torn per inaugurar aquesta nova tanda de monòlegs que ha començat aquest dimecres dia 2 de juliol fou per l’artista Claudio Sabetta. Ain Hamada actuarà a la terrassa dimecres 9 de juliol, mentre que Acho ens farà plorar de risa a la semana següent. Jaime Carabaca, un altre dels convidats d’honor a El Kiosket, presentarà el seu monòleg el dia 23 del mateix mes -sempre dimecres, recordeu-. Per tancar el cicle i donar la benvinguda a l’agost, Ibi romandrà expectant al monòleg de Luis J. Juan.

El Kiosket convida a tot aquell que desitge passar una agradable estona, un any més i per celebrar que ja són vint-i-huit els anys de riures frescos a la terrasseta.

Font: M.Rosella Gisbert


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *