foradia pressupostparticipatiualcoi

Jornades d’innovació educativa: les intel·ligències múltiples

Àgora acollix la 3a jornada d’innovació educativa de la Universitat d’Alacant. Esta trobada, emmarcat dins dels cursos d’estiu de la UA, té l’objectiu de transmetre les bases de la Teoria de les Intel·ligències Múltiples desenvolupades per Howard Gardner de la Universitat d’Harward i compta amb un gran nombre d’assistents entre alumnes i docents.

Exif_JPEG_PICTURE

L’edifici Àgora d’Alcoi albergat aquesta setmana de l’1 al 3 de juliol la ‘3a Jornada d’innovació educativa: les intel·ligències múltiples. De la teoria a la pràctica’, organitzada per la Universitat d’Alacant i la Xarxa Vives d’universitats amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alcoi. Esta trobada, emmarcat dins dels cursos d’estiu de la UA, té l’objectiu de transmetre les bases de la Teoria de les Intel·ligències Múltiples desenvolupades per Howard Gardner de la Universitat d’Harward i compta amb un gran nombre d’assistents entre alumnes i docents.

El curs, que va començar el passat dimarts, té un ampli programa que es va iniciar amb una xerrada sobre la importància de la innovació educativa en les aules, seguida de dos ponències sobre la teoria de les intel·ligències múltiples en l’educació primària i el desenvolupament de les mateixes en l’educació infantil.

La jornada del dimecres va començar amb una conferència sobre intel·ligències múltiples en l’educació infantil i una exposició de la teoria en l’educació primària. A més s’ha donat a conèixer la plataforma d’educació interactiva i Infantil “Univers Ninus”.

L’última de les sessions, hui dijous 3 de juliol, se centra en la teoria de les intel·ligències múltiples en l’educació primària i el desenvolupament de les intel·ligències múltiples en l’educació infantil. Per a tancar el curs, tindrà lloc una taula redona presidida pel regidor de l’Educació de l’Ajuntament d’Alcoi, Manolo Gomicia, i els docents i professionals: Nieves Gomis, María Montiel, Laura López, Rebeca Noves, María Dolores Zarauza i Nélida Pérez.

Àgora és un espai que naix com a impulsor d’iniciatives i centre de coneixement, per això en ell s’acullen importants activitats i projectes com són els cursos d’estiu de la Universitat d’Alacant que han triat la nostra ciutat per a tractar un tema tan important com és la innovació educativa. L’Ajuntament d’Alcoi aposta per la formació com a ferramenta per a construir el futur dels ciutadans i per això sempre recolzarem este tipus d’iniciatives” ha comentat Manuel Gomicia, regidor d’Educació de l’Ajuntament d’Alcoi.

Font: Ajuntament Alcoi


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *