foradia mediambient

Noves activitats mediambientals: Mariola, la nova ruta verda, el projecte Canyet, licors tradicionals…

· El departament de Medi Ambient d’Alcoi ha organitzat noves activitats per a gaudir del nostre entorn i de la nostra natura, al mateix torn que es dinamitza i fomenta l'oci cultural i turístic

El departament de Medi Ambient d’Alcoi ha organitzat noves activitats per a gaudir del nostre entorn i de la nostra natura, al mateix torn que es dinamitza i fomenta l’oci cultural i turístic d’aquest tipus.

Els dies 3 i 24 de març es duran a terme nves visites al Projecte Canyet. Una oportunitat de conéixer l’estat actual de la reintroducció del voltor comú en l’Alcoià i el Comtat. L’eixida començarà a les 9:30h des de la Cantina del Preventori. Cal inscripció prèvia, ja que les places són limitades, a través del telèfon 965537127 o del correu medi_ambient@alcoi.org.

Alcoi ha inaugurat recentment una nova ruta verda que va des de Cervantes fins al Racó de Sant Bonaventura. El dia 17 de març tot qui vulga tindrà l’ocasió de conéixer, de la mà d’un guia acompanyant, el paratge que l’envolta i els seus elements. L’eixida serà a les 9 del matí des de la pista de skate de baix del parc de Cervantes. Cal inscripció prèvia.

El mateix dia es durà a terme una activitat a Mariola, 7 anys després de l’incendi. Serà la col·locació de substrat d’estelles per recobrir les zones més sensibles, i ajudar així els arbres perquè puguen créixer. Tindrà lloc també una activitat lúdica per als més menuts. La trobada serà a l’Estació de Renfe a les 9 hores.

El Dia Internacional del Teuladí serà celebrat el 23 de març. El departament de Medi Ambient ha organitzat una activitat per tal de conéixer aquest animalet. Serà a les 9 hores al parc de Caramanxel. Aquest mateix dia es durà a terme un taller de licors tradicionals, a càrrec de Tono Belda Antolí. Serà a les 18:00 h, a l’espai Àgora Oberta.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *