foradia subscriutegrat

Teatre d’estiu al carrer de la mà de Typical

Typical començarà al Centre Cultural d'Alcoi i passarà pel carrer Sant Llorenç fins arribar a la Plaça de Dins.

CartellTypicalAquest dissabte dia 12 de juliol a les 20.30 hores Alcoi torna a la dècada dels setanta gràcies a l’espectacle Typical, teatre d’estiu al carrer. Una representació dirigida per Antón Valén amb Nacho Vilar com a productor executiu que començarà al Centre Cultural d’Alcoi i passarà pel carrer Sant Llorenç fins arribar a la Plaça de Dins.

Typical és una obra de carrer que parla de dos icones que encara arriben als nostres dies i els determinen: la televisió i el turisme. Bocins d’història que barregen música, coreografies i pirotècnia. Per aquells que eren al seu moment i aquells que hi som ara; en definitiva, per a tots els públics.

Typical és una opció entretinguda per al cap de setmana. Si vos trobeu amb un sis-cents blanc ple de maletes pel centre d’Alcoi no vos sorprengueu. Si escolteu crits, música, apropeu-vos. Serà el bonrotllisme de Typical i els seus protagonistes: Rocío Bernal, Jacobo Espinosa, Antonio Albujer, Nico Andreo i Sergio Alarcón.

Recordeu, a les 20.30 hores. Pel carrer, que és temps d’això. Amb la família, amics, sols. Però que no vos caiga la casa damunt!

 

Font: M.Rosella


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *