foradia cdturisme

Les assemblees de Podem Alcoi segueix la gent omplint-les

La tercera assemblea del Cercle Podem Alcoi a la qual van assistir entorn de 130 persones. A més, es va convocar a tot el que vulga assistir el dimarts 22 de Julio al Club Unesco a les 19:30.

fotoasamblea1

Molts ciutadans segueixen les assemblees de Podemos i participen per millorar la societat./

Els Cercles Podem d’Alcoi segueixen les assemblees al centre cultural Ovidi Montllor on ahir dimecres 17 de juliol va tenir lloc la tercera assemblea del Cercle Podem Alcoi a la qual van assistir entorn de 130 persones. En ella es van plantejar diversos temes:
les tasques realitzades per les diferents comissions de treball;
les tres fases d’organització de Podem que culminaran en el Congrés estatal d’octubre;
els principis ètics que ha de subscriure tot participant de Podem;
la diversitat de les eines telemàtiques facilitades per a obrir al màxim la participació de la gent en les decisions de Podem.

També es va informar sobre la pròxima jornada de trobada entre els Cercles Podem del País valencià, en els quals es realitzaran, per a totes les persones que vulguen assistir, xarrades i tallers temàtics amb la finalitat de millorar l’estructura, el funcionament i les propostes, tant locals com a autonòmiques, del projecte Podem.

A més, es va convocar a tot el que vulga assistir el dimarts 22 de Juliol al Club Unesco a les 19:30, on es visualitzarà un vídeo animat que servirà com a punt de partida d’un debat col·loqui obert. Finalment es va obrir un debat en el qual es van poder plantejar diferents punts de vista sobre diverses qüestions de Podem.

Font: Redacció, lesmuntanyes.com


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *