foradia cdturisme

El PP demana consens en les dates per les festes 2015

El govern no ha consultat les dates de 2015 ni amb Càmera ni amb Federació de Comerç. El PP critica les formes que des del govern estan utilitzant en un tema que requereix el màxim consens possible entre el món de la Festa i agents socials.

reunion comerciantes

Reunió Partit Popular i sector de comerciants d’Alcoi./

El regidor de Festes, Jordi Martínez, va traslladar a la Junta de Portaveus que la proposta del govern per a les dates de 2015 havia estat consensuada amb tots els comerciants. No obstant això, des de la Federació de Comerciants i des de la mateixa Càmera confirmen que no solament no se li ha consensuat amb ells, ni tan sols se’ls ha consultat. El PP critica les formes que des del govern estan utilitzant en un tema que requereix el màxim consens possible entre el món de la Festa i agents socials.

“No hi ha hagut consulta de cap tipus”. Així l’hi han traslladat representants de la Federació de Comerç al grup municipal del PP en la reunió celebrada aquest matí entre ambdues parts. Des de la Federació de Comerç no entenen com un tema que afecta directament a 4.500 persones adscrites a aquest sector econòmic, no se sotmet a consulta.

A més, el PP ha pogut saber que tampoc s’ha consultat la proposta de dates per 2015 amb la Cambra de comerç.

Per al PP, ens trobem, una altra vegada, amb unes formes poc recomanables per tractar un tema que sol generar opinió i debat a la ciutat. En aquest sentit, el Portaveu del PP, Fernando Pastor, ha comentat “no se’ns pot dir que la proposta està consensuada amb els comerciants quan ni tan sols se’ls ha consultat, sembla mentida que s’obstinen a embullar un assumpte que ja de per si mateix no és fàcil. Així l’única cosa que generen és malestar i polèmiques innecessàries”.

En el PP entenen que, una vegada més, estan començant la casa per la teulada. El normal haguera estat escoltar a tots aquells que tenen alguna cosa a dir i, després, plantejar una proposta al Ple. D’aquesta manera es podrien evitar debats innecessaris.

El PP entén que els polítics han de prendre decisions quan totes les parts interessades en un determinat assumpte hagen mostrat la seua opinió. Per això, el PP vol completar la ronda de contactes amb tots els agents implicats, abans del Ple del dilluns que ve, en el qual s’aprovaren les dates de 2015.

Segons Pastor “cada col·lectiu té la seua casuística i la seua visió particular tant del problema com de la solució. És necessari escoltar a tots i, a partir d’aquest moment, adoptarem la nostra postura, la que intentarem siga la millor solució per a les dates de 2015”.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *