foradia subscriutegrat

Limitació d’horari en la plaça dels Júniors per molèsties als veïns

Des de que es van instal·lar les porteries el seu ús arriba a causar algunes molèsties als veïns. L’Ajuntament ha limitat l’horari de joc a la zona esportiva de Santa Rosa.

plaça juniors

Després que el Centre d’Esports va instal·lar porteries antivandàliques a la nova zona de joc junt a l’inici del carrer Santa Rosa, enfront del Barranquet de Soler i junt a la recentment inaugurada plaça dels Júniors Flor de Neu, l’àrea experimenta un ús intensiu i multitudinari per part de nombrosos joves del barri.

En paraules de Miguel Juan Reig, “creiem que és un horari suficientment ampli per facilitar l’ús per part dels joves que acudeixen a jugar a la zona, i amb una limitació per reduir les molèsties de les persones que viuen prop. La veritat és que per una banda trobem que és una bona notícia constatar que la creació d’aquesta zona és tot un èxit, i que els joves del barri en facen ús per a practicar l’esport d’una forma desenfadada i popular. Però per altra banda ens fem càrrec i comprenem les molèsties que pot provocar entre els veïns el soroll, sobretot en dies en què s’allarga la pràctica esportiva, i en una època en què és habitual obrir finestres. Esperem que ajustant l’horari es puguen compatibilitzar els usos i la zona continue tenint tant d’èxit com a àrea esportiva, sense causar molèsties a ningú”.

Des d’aquesta mateixa setmana s’han instal·lat cartells junt al camp informant sobre l’horari de joc, per tal de compatibilitzar el seu ús amb el descans dels veïns que viuen prop d’aquest espai. Per tant, es podrà fer ús de la zona de 9 a 14 hores de matí, i des de les 17 fins les 23 hores.

parc flor de neu

Tant és així que l’Ajuntament s’ha vist obligat a limitar l’horari de joc a la zona, ja que han arribat algunes queixes al Consistori per part de veïns de la zona, de que els usuaris continuen disputant partits a la zona fins ben entrada la matinada.

 

 

 

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *