foradia subscriutegrat

Serrano: “L’afició farà seguir creixent l’Alcoyano”

Reproduïm a continuació l'entrevista publicada en la Revista El Gratis la 2ª Quinzena d'Agost 2014 nº 584

juan serrano 2

El President de l’Alcoyano, es va mostrar entusiasmat i feliç fullejant El Gratis, sobretot la contraportada dedicada al Club Esportiu Alcoyano i per comunicar les seues paraules d’agraïment a l’afició, els protagonistes de la quinzena d’El Gratis, però l’alegria era doble, perquè l’1 d’Agost es va confirmar para lesmuntanyes.com que el club que Presideix Juan Serrano, serà Societat Anònima Esportiva, salvaguardant així els interessos i el futur del club amb més moral d’Espanya.

Reproduïm a continuació l’entrevista publicada en la Revista El Gratis la 2ª Quinzena d’Agost 2014 nº 584

Afronta el seu 6º any de mandat al capdavant del C. D. Alcoyano, i Juan Serrano i el seu equip fixen en 4 punts importants la nova temporada que està a punt de començar.

  • -La conversió del Club en S. a. D.
  • -Campaña de socis 2014 / 2015
  • -Projecte Esportiu
  • -Inici de les obres de la Ciutat Esportiva.

Juan Serrano està convençut que la conversió del CD Alcoyano en Societat Anònima Esportiva, serà una realitat: “estem immersos en la tercera i definitiva fase, i amb les gestions que des del club s’estan realitzant amb empresaris locals, etc… es completaran els 500.000 € que el club requereix com a capital social”

juan serrano

Juan Serrano seguidor d’El Gratis./

“La ciutat, el Club, mereixen per dret propi convertir al CD Alcoià en SAD, hem de sortir del pou de la Segona B i intentar tornar a la Lliga Avanci. La conversió en SAD implicarà que el Consell d’Administració, responga amb el seu patrimoni personal de qualsevol incidència, salvaguardant els interessos del Club. En cas d’ascendir, a la Lliga Adelante, si ets SAD no cal avalar el pressupost, no obstant això en 2011 vam haver d’avalar el 15% del pressupost”

El President de l’Alcoyano està de nou il·lusionat amb la campanya de socis: “Es necessiten molts més suports, ja que l’aspiració de l’Alcoyano ha de ser màxima i il·lusionant. Estem vivint una dècada impressionant amb 6 entrenadors i una infinitat de jugadors que estan en el futbol professional. L’Alcoyano és un gran aparador i els afeccionats respondran com sempre i faran seguir creixent a aquest gran club”

El projecte esportiu està pràcticament ultimat: “Necessitàvem un perfil molt especial de l’entrenador, i en la persona d’Oscar Cano, ex-entrenador del Betis B, al que va ascendir a 2ª B, una persona que tingués un alt valor d’exigència, esportivament famolenc, la qual cosa es demostra en venir a l’Alcoyano amb el seu equip de col·laboradors, per molt menys diners. Estic convençut que Oscar Cano sabrà creuar amb nota aquest accés del Collao que va des de vestuaris a la banqueta”

Pel que fa a la plantilla, Serrano argumenta: “tenim bona base de la campanya anterior hem realitzat incorporacions importants i amb projecció, amb l’arribada del porter Nacho Zabal i del jugador de banda dreta Carlos Rodríguez, falta simplement un altre davanter centre que podria estar en caure. Estic després de 6 anys amb la mateixa il·lusió del primer dia, però cal plasmar-ho; el futbol no és una ciència exacta, però el projecte neix per tornar a la lliga Adelante. La responsabilitat és gran, el President marca el ritme i és el cap visible del projecte i haig d’estar al 100%.”

Finalment Juan Serrano no s’ha oblidat de la Ciutat Esportiva: “Estem treballant en ella des de 2011, braç a braç amb l’Ajuntament, i just a dalt de l’actual poliesportiu, es construiran 2 camps de futbol, 1 d’herba natural i un altre artificial, tots dos amb graderies i vestuaris, on tot el futbol base desenvoluparà el seu treball. La responsabilitat és gran, però sempre serà un patrimoni d’Alcoi, dels alcoians i del CD Alcoyano, que seguiran per tant creixent junts; a poc a poc es van solucionant tots els permisos i estudis que la proximitat amb el Parc Natural de la Font Roja ocasiona, i per tant espere que l’inici de les obres siga ja una realitat”
serrano president

Així s’expressa Juan Serrano, el nostre primer protagonista, l’home que va aconseguir després de 40 anys, que l’equip de la seva ciutat tornés a Segona Divisió…ara la seva obstinació és repetir gesta i sobretot fer de l’Alcoyano un club molt més gran que el que es va trobar fa 6 anys.

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *