foradia ivace

Nit de contes i llegendes a Beniarrés

Més de 150 persones, la majoria joves i xiquets, van poder escoltar llegendes, en el marc de la setmana cultural d'estiu que organitza l'Ateneu Cultural Arrels de Beniarrés.

Beniarrés 1

Els veïns de Beniarrés van poder gaudir d’una nit de contes i llegendes, en el marc de la setmana cultural d’estiu que organitza l’Ateneu Cultural Arrels de Beniarrés. Hi van participar l’escriptor Víctor Labrado, reconegut etnòleg i autor de Llegendes Valencianes, la contacontes Almudena Francés i el també escriptor Francesc Gisbert, autor de llibres com Màgia per a un poble i Quantes rondalles.

Més de 150 persones, la majoria joves i xiquets, van poder escoltar llegendes com “El Caro” o “La masera poregosa“, al paratge de l’ermita; la divertida aventura de “Les botifarres de Pere i Maria” o “L’encantada” a l’esplanada del cementeri; “I queixalets també” i “Estrella d’Or” al llavador de la font. Una experiència divertida i per a recordar en què el públic va participar en la narració i dramatització d’algunes històries.


upvalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *