foradia subscriutegrat

¡Especial estiuenc El Gratis!

El Gratis Especial d'Estiu es troba a les teues llibreries des del dia 1 d'agost

el gratis 489aEl dia 1 d’agost, ben puntual, El Gratis va presentar la seua versió impresa (com sempre) i estival a les llibreries i comerços habituals. Especialment en aquest cas, hem pensat en un número que cobrisca les necessitats curioses de tots aquells que esteu tant en Campello com a la Xina, durant aquest mes d’agost. Paraules clau d’aquest post: “especialment” i “especial”.

Per a què el calor no ens seque massa les idees, l’especial de El Gratis presenta un reportatge centrat en la importància de l’aigüa. En concret, de la principal font que ens abasteix, l’aqüífer del Molinar, a la Canal. Una servidora es “mulla” i es posa de part de l’associació Salvem l’Aqüífer del Molinar, després d’intentar plasmar les elaboradíssimes i detallades al·legacions que Jordi Silvestre ens va enviar a la redacció, i que es basen en la lluita d’evitar un polígon industrial de La Española a La Canal. Un text fet amb molta cura, defensant -en nom de El Gratis- que també hem de gaudir de moments de reflexió i interpretació de notícies com aquesta, a la que se li ha de dedicar tot el temps que siga necessari, per digerir-la amb calma.

A la secció de +Interessant el periòdic vol refrescar els aires alcoians amb l’escrit Del cabeçò de Mariola a Arizona…Per tots aquells que es pensen que ho saben tot d’aquest tema (!). I clar! Per descomptat que, entre les nostres pàgines, no falten les incisions necessàries de Melquiades, els poemes d’amor revolucionaris de Kraska i les aportacions habituals, no per allò menys importants, d’Arcaris i O.Francés.

Durant l’estiu, tenim +Moral que mai. Ja sabeu: es tracta d’una altra de les seccions que triomfen entre els alcoians. A més a més, especialment actual és l’entrevista que la companya Lídia Vila fa a Estefanía Blanes, substituta de Jordi Tormo, i, per tant, nova regidora Regidora d’EUPV de Participació Ciutadana, Consum, Cooperació, Solidaritat i Pau, i Salut Pública, qui promet una dedicació plena al poble d’Alcoi. -I així ho esperem tots!-

Què ens deixem? Les festes (oh! no). Cocentaina, Bocairent, Gaianes, Batoi, romeria a la Font Roja…Sense oblidar les moltes novetats de cara al setembre, com ara les matrícules per als cursos de l’Oròsia Silvestre. L’objectiu? Que disfruteu de l’estiu sense la sensació de perdre-se’n una, encara que no estigueu a Alcoi.

Com sempre, cada quinze dies podem trobar El Gratis –aquest, el número 585- de manera gratuïta en els comerços habituals, així com als quioscos i llibreries per solament un euro –per aquells que ens fan la gràcia de si El Gratis és “gratis”!-. Per a llegir-se a la “terrasseta”, a les piscines, a la vora del mar…Fins i tot, pels més agossarats, al llarg d’una via verda.

Font: M.Rosella./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *