foradia camaraalcoi

Incendi forestal entre Gormaig, Solicamp i Serelles

El servei 112 ha rebut l'avís d'aquest incendi a les 14.44 hores i en les tasques d'extinció participen vuit mitjans aeris, cinc brigades una aerotransportada, 5 autobombes i 9 dotacions dels bombers.

incendi realetsUn nou incendi forestal, s’ha declarat al terme d’Alcoi i quasi junt a la ciutat, més concretament a la urbanització de la partida de Serelles,  Solicamp, aquesta vegada amenaça els xalets de la urbanització i la Serra de Mariola, entre els municipis d’Alcoi i Cocentaina. El servei 112 ha rebut l’avís d’aquest incendi a les 14.44 hores i en les tasques d’extinció, segons conselleria, participen vuit mitjans aeris, cinc brigades una aerotransportada, 5 autobombes i 9 dotacions dels bombers.

Com a mesura de precaució, s’ha desallotjat alguns veïns de la urbanització Solicamp de la partida de Serelles d’Alcoi. Aquesta zona presenta molts xalets i casetes diseminades. El brut, i ple d’arbres secs que es troba tota aquesta zona és un autèntic polvorí, s’ha cremat diverses vegades i que tots els anys es denuncia però ningú ho neteja.

El foc s’ha originat un paratge conegut con l’olivar de Don Pedro, en principi afectant bancals i matoll, darrere de la urbanització ‘Gormaig’, les flames fins s’han vist en la nova urbanització de Serelles, encara que de moment no han pogut precisar si afecta o no al parc natural de la serra de Mariola.

incendi solicamp

Últimes estimacions,  actualitzat dijous 14 d’agost:

Va ser provocat, segons ha informat el Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat en el seu compte de Twitter, l’incendi a la Zona Gormaig i controlat a las 21:15 h. L’incendi que ha arrasat 30 hectàrees a la zona de de bancals i matoll que linda en el Parc Natural de la Serra de Mariola, a Alcoi (Alacant).

 

9octubre


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *