foradia subscriutegrat

Campanya de prevenció la nit de la Cavalcada

• La ONG Controla Club i la Conselleria de Sanitat posen en marxa la campanya ‘No experimentes amb el teu nadal’ • Alcoi será l’última població de la campanya que compta amb sis intervencions • S’intalarà una taula informativa la nit de la Cavalcada de Reis a la plaça Gonzalo Cantó

no experimentes con la navidad controla club alcoiAlcoi forma part de la campanya de prevenció d’alcohol i altres drogues ‘No experimentes amb el teu nadal’.

L’ONG Controla Club junt amb la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana han estat realitzant durant tots els Nadal una campanya de prevenció amb el nom de ‘No experimentes amb el teu Nadal’ en el marc del programa d’activitats ‘Si et passes, t’ho perds’.

La campanya ha constat de sis intervencions i l’última d’elles tindrà lloc a Alcoi durant la nit de la Cavalcada de Reis, un dia en que tradicionalment ixen els joves alcoians. Per a esta finalitat s’instal·laran taules informatives a la Plaça Gonzalo Cantó. L’objectiu és intervenir de forma específica sobre els consums abusius i problemàtics d’alcohol i altres drogues.

La campanya d’este any pretén incidir en la prevenció davant l’aparició de noves substàncies així com incidir en el binomi drogues/conducció.

La resta d’intervencions s’han realitzat a les capitals de les províncies del País Valencià, a Vinarós i a Tavernes de la Valldigna amb motiu de la celebració del Festivern.

Font: Mireia Pascual./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *