foradia subscriutegrat

Primera publicació de la revista Podem Alcoi

La revista s'ocuparà de difondre l'ideari de Podem, els punts programàtics que defensa, els debats que s'estan gestant en la formació i altres temes d'interès.

revista podemEl Cercle Podem Alcoi llança el primer nombre de la seua revista. Un dels objectius de la publicació és exportar la informació de les xarxes socials al carrer i així contribuir a trencar la bretxa cultural que separa la informació que circula per internet, en molts casos de gran qualitat, i la que transmeten els grans mitjans d’informació, en la majoria de casos partidista i acrítica.

D’altra banda, la revista s’ocuparà de difondre l’ideari de Podem, els punts programàtics que defensa, els debats que s’estan gestant en la formació i altres temes d’interès.

També vol ajudar a fer comprendre a la gent el que significa el projecte Podem, que no és un partit polític tradicional, sinó que es tracta d’una organització política, oberta i democràtica, basada en la transparència i en l’ètica, que s’està construint de forma col·lectiva i en la qual qualsevol persona pot participar i aportar les seues idees.

Finalment, la revista Podem Alcoi informarà periòdicament dels actes i esdeveniments que el cercle Podem Alcoi està realitzant i els que va a realitzar.

 


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *