foradia mediambient

lluminàries led en el carrer Alacant per l’estalvi energètic

L'Ajuntament d'Alcoi destinarà més de 121.800 euros per a reduir el consum energètic de la ciutat. L'actuació s’iniciarà en el moment que Diputació adjudique l'empresa encarregada de la seua realització.

contaminacio AlcoiInstal·laran lluminàries led en el carrer Alacant, entrada sud d’Alcoi. La iniciativa,  s’emmarca dins del Plà Provincial d’Estalvi Energètic, comptarà amb un pressupost global de 121.811 euros, dels que 28.061 euros seran aportats pel Govern municipal i la resta per la Diputació d’Alacant.

L’actuació pretén reduir el consum energètic amb la incorporació de lluminàries que disposen d’una major eficiència energètica. A este respecte, el regidor d’Obres i Servicis, Jordi Martínez, ha incidit que “l’aplicació d’estes noves lluminàries incidirà de manera directa en la reducció del consum elèctric de la nostra ciutat amb el conseqüent benefici econòmic i mediambiental que això comporta. Amb esta acció volem aconseguir que les instal·lacions municipals i serveis públics siguen cada vegada més eficients i sostenibles mediambientalment”.


agora

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *