foradia pressupostparticipatiualcoi

Cinema cicle Rockumentals: ‘Autosuficientes’ un cita amb la mítica ‘Movida’ madrilenya en els 80

• La cita serà el proper dimecres 10 de maig a les 8 de la vesprada.

Dintre del cicle de cinema ‘Rockumentals‘ el Centre Cultural Mario Silvestre projectarà el documental ‘Autosuficientes’, de Danny García. La cita serà el dimecres 10 de maig a les 8 de la vesprada. L’entrada es lliure.

Autosuficients és un documental musical que explica la història del grup de punk espanyol ‘Paràlisis Permanente’ i el seu líder, Eduardo Benavente. Un recorregut pel llançament a la fama d’aquest grup durant la mítica ‘Movida’ madrilenya en els 80.

En ell trobem testimoniatges de la mateixa Ana Curra, Alaska, Jaime Urrutia, Alejandro Benavente, Edi Clau, Antonio Moreno, Rafa Balmaseda, Servando Carballar, Jesús Ordovás, Pito, Pei o el periodista Julio Ruiz.

Un dels mites del pop 

Eduardo Benavente, un  mite creat també en tota Amèrica per la llegenda de ‘Paràlisis Permanente‘ justifica amb escreix que l’estrena mundial d’aquest audiovisual s’haja produït en la ciutat nord-americana de Los Angeles.

La propera setmana es compleixen 37 anys de la mort del músic, exmembre d’Alaska i els Pegamoides, que va morir, el 14 de maig del 1983, en accident de cotxe després de tocar en la sala Tropicana de León amb la seua banda ‘Paràlisis Permanente’. D’aquesta manera, Eduardo Benavente va deixar moltes incògnites en l’aire.

Per molt que s’obstinen alguns, el seu perfil no era el d’un tipus autodestructiu. Amb prou faenes doncs als 17 anys ja era bateria d’Alaska i els Pegamoides. Potser seguia les passes de Joy Division.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *