foradia subscriutegrat

Unadikum Alcoi participa en una performance de boicot a Israel

Unadikum Alcoi participa a Alacant a una acció de boicot en el Corte Inglés de l'avinguda Maisonnave sota el lema “Gaza: parem el genocidi. Boicot als productes d'Israel i a les cadenes comercials que col·laboren amb aquest govern”

palestina corte ingles

Unadikum Alcoi en l’acció de “boicot” productes d’Israel al Corte Inglès d’Alacant./

Membres de l’Associació de solidaritat amb el poble palestí Unadikum Alcoi és van sumar el passat dissabte 24 d’agost a la primera acció de boicot als productes d’Israel del Corte Inglès d’Alacant.

La plataforma recentment creada a Alacant, BDS Alacant, va realitzar un acte de denúncia, visibilitzación i boicot en les portes d’El Corte Inglés de l’avinguda Maisonnave. “Ha arribat l’hora de dir prou, de trencar la col·laboració amb el govern assassine d’Israel i d’exigir els drets del poble palestí” declara un dels seus activistes.

palestina corte igles 1Amb cartells explicatius en els quals enumeraven els productes i marques que es comercialitzen en El Corte Inglés “i que contribueixen i són còmplices del genocidi a Gaza” el BDS Alacant va acompanyar l‘acció d’una performance en la qual simulaven els assassinats perpetrats contra el poble palestí. “Des de l’origen del sionisme, el procés de colonització, desplaçaments de poblacions, crims i apropiació de terres palestines no ha parat, un procés que ha comptat amb el suport dels governs occidentals. Aquesta ocupació és el conflicte de la història moderna que més refugiats i desplaçats ha generat (5,7 milions segons l’Agència de les Nacions Unides per als Refugiats Palestins)”.

L’actual atac a Gaza, en 1 mes han estat assassinats prop de 2000 palestins, dels quals gairebé la meitat són dones i nens, i gairebé mig milió han estat desplaçats de les seues llars i  ens informen de  “Veiem com prevalen els interessos econòmics enfront dels interessos de desenvolupament i supervivència d’un poble que està sent assassinat per Israel amb la complicitat de la UE i EUA” Des del BDS Alacant denunciem que “els productes que financen el genocidi estan tacats de sang i que la millor manera de visulització i implicació és el boicot als productes sionistes

palestina corte ingles1

Unadikum Alcoi ens vam sumar així a les accions de Boicot que s’estan realitzant en els diferents estats de la Unió Europea en suport del poble palestí  “La falta de solucions per part dels governs occidentals ens porta a fer accions com aquestes, nosaltres no volem mirar cap a un altre costat. Denunciem la complicitat i equidistància amb la qual es tracta la situació a Gaza”


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *