foradia subscriutegrat

L’exposició ARTNOSTRE a l’Alqueria d’Asnar

Exposició ART NOSTRE a la vil.la de L'ALQUERIA D'ASNAR el pròxim divendres día 5 de setembre a les 20:00 h.

inviANostre14Ibi CEl municipi de L’Alqueria d’Asnar acull  la IV Biennal d´Arts Plàstiques Expocició Itinerant ARTNOSTRE 2014-2015,  en la qual participa el seu Ajuntament, i que tindrà lloc el pròxim divendres día 5 de setembre de 2014, a les 20:00h, al Museu d’esta localitat.

ARTNOSTRE pot ser l’intercanvi i la comunicació entre els artistes de les nostres comarques i d’altres llocs, i entre les mateixes activitats culturals i artístiques dels pobles integrants d’aquest projecte. El vincle de col·laboració entre aquests ajuntaments en l’àmbit cultural per incrementar l’oferta d’exposicions artístiques en les seues respectives poblacions.

Difondre en aquestes l’obra d’artistes, els llenguatges plàstics de les quals s’han d’adequar amb l’art contemporani, i provocar així una aproximació entre l’art dels nostres dies i el ciutadà. Convoca la IV Exposició Col·lectiva Art Nostre d’arts plàstiques, de caràcter Biennal.


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *