foradia subscriutegrat

Més de 1.000 persones han assistit enguany al festival Polisònic a Gandia

Agraïment sincer i el suport de tots els artistes que han participat, per haver pogut mantindre aquesta edició del Polisònic en unes circumstàncies tan adverses

1.060 persones han assistit al total dels 6 concerts programats, destacant que en totes les actuacions programades, s’ha penjat el cartell de “No queden entrades”, segons fonts de l’equip organitzador del festival.

Els saxofonistes, el britànic Ray Gelato i l’alcoià Enric Peidro, van possar el fermall a la 31a edició del festival Polisònic, que ha tingut lloc al jardí de la Casa de Cultura de Gandia durant les últimes setmanes.

Nahuel González, regidor de Cultura, ha manifestat que “és una magnífica notícia que s’haja pogut celebrar enguany el festival, vistes les limitacions imposades per la normativa Covid-19”.

Així mateix, ha destacat que “és molt satisfactori per al Departament de Cultura haver pogut comptar amb la fidelitat del públic, demostrada en el fet de que s’hagen acabat les entrades en tots els concerts, la qual cosa ens estimula per a seguir treballant per la cultura pública i de qualitat”.

Per altra banda, Eudald González, director artístic del festival, ha volgut fer constar l’agraïment sincer i el suport de tots els artistes que han participat, per haver pogut mantindre aquesta edició del Polisònic en unes circumstàncies tan adverses.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *