foradia subscriutegrat

6a edició de l’Encontre d’Ensenyants a Onil

Oberta la matrícula. Es tracta de dues jornades de formació per a mestres i professors, pares i mares interessats en educació. Hi haurà una ponència sobre els recursos TIC a l'aula, a càrrec d'Encarna Pasqual i de Vicent Santamaria.

cartell encontre 72pppLa Coordinadora pel Valencià de l’Alcoià-Comtat ha posat en marxa la 6a edició de l’Encontre d’Ensenyants. Es tracta de dues jornades de formació per a mestres i professors, pares i mares interessats en educació, que tindran lloc la vesprada de divendres 26 de setembre i el matí del dissabte 27, a Onil.

Enguany, la jornada començarà divendres amb una ponència de l’escola Perputxent de Beniarrés, recentment guardonada amb els prestigiosos Premis Baldiri Reixach a la innovació educativa. Continurà amb una sessió dedicada a les eines per al plurilingüisme, a càrrec d’Anna Marzà, especialista en didàctica de la Universitat Jaume I de Castelló. El dia acabarà amb un divertit de taller de tècniques d’expressió a l’aula, de la contacontes Almudena Francés.

Dissabte de matí, serà el torn de dues sessions més, una sobre els canvis en el sistema educatiu que introdueix la LOMCE i una altra sobre el projecte Enxarxat de centres de qualitat, d’Escola Valenciana. Hi haurà una ponència sobre els recursos TIC a l’aula, a càrrec d’Encarna Pasqual i de Vicent Santamaria. I per últi, una xarrada de Josep Enric Escribano, d’El Tempir d’Elx, sobre com activar la presència del valencià a l’escola i a la societat.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *