foradia subscriutegrat

Oberta la Inscripció a l’Encontre d’Ensenyants de l’Alcoià-Comtat

• Les jornades tindran lloc a la biblioteca de Muro, divendres 23 i dissabte 24 de setembre • El període de matriculació, per poder obtindre crèdits de formació, és a partir de l’1 de setembre

La Coordinadora pel Valencià-Escola Valenciana de l’Alcoià-Comtat convoca la VIII edició de les jornades formatives Encontre d’Ensenyants. Enguany, el programa està dedicat a ponències i tallers relacionats amb el foment de la lectura al centre. Com a novetat, les jornades seran reconegudes amb crèdits de formació docent pel CEFIRE (Centre de Formació del Professorat de la Generalitat Valenciana) i la Conselleria d’Educació.

VIII encontre ensenyants_webLes jornades tindran lloc a la biblioteca de Muro, divendres 23 i dissabte 24 de setembre.

La primera cita serà divendres 23, a les 17:30 h, amb Laia Gutiérrez, qui ens parlarà sobre “Intel·ligències múltiples i rutes emocionals” en la lectura. Després serà el torn de Joan Portell, per parlar de la influència de l’entorn familiar i escolar per adquirir l’hàbit lector. I acabarem el divendres amb el taller empatia socioeducativa, a càrrec de Sílvia Nadal.

El dia seguent dissabte 24, començarem a les 10 amb la presentació del manual Història de la Literatura Infantil i Juvenil Valenciana, de Francesc Gisbert; continuarà amb el taller d’Anna Ballester, Poemania: un taller de poesia i per últim, serà el torn de la bibliotecària Dolors Insa, amb Tècniques per a dinamitzar la biblioteca escolar.

El període de matriculació, per poder obtindre crèdits de formació, és a partir de l’1 de setembre. Cal enviar un correu a coordinació@trobadesalcoiacomtat.cat amb nom, cognoms, centre educatiu i telèfon. També poden assistir persones interessades, sense necessitat de ser docents.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *