foradia aproop

Inaugurada l’Exposició itinerant ART NOSTRE a L’Alqueria d’Asnar

Fins al 21 de setembre de 2014 esprodra visitar. L'acte de la inauguració es va iniciar amb unes paraules de Teresa Quilis Blasco, regidora de Cultura d'aquest municipi, i de Rafael Calbo, representant del col·lectiu Art Nostre.

SONY DSCSeguint amb l’itinerari de la IV Biennal de l’Exposició ART NOSTRE, divendres passat, dia 5 de setembre, a les 20:00 h., es va inaugurar la mateixa en el municipi de L’Alqueria d’Asnar, quedant situada en el Museu d’aquesta localitat, podent visitar-se del 5 al 21 de setembre de 2014, amb el següent horari de visita: dijous, divendres i dissabte de 18:00 a 20:00 hores.

L’acte de la inauguració es va iniciar amb unes paraules de Teresa Quilis Blasco, regidora de Cultura d’aquest municipi, i de Rafael Calbo, representant del col·lectiu Art Nostre. Teresa Quilis va voler agrair en nom de l’Ajuntament de L’Alqueria en primer lloc el que la Mancomunitat haja apostat per reprendre la Biennal apropant les arts plàstiques als pobles petits que per si mateixos no poden organitzar aquest tipus d’activitats, i a Rafael Calbo com a representant del col·lectiu Art Nostre per la seua col·laboració en aquest projecte, també va donar gràcies als autors per les obres exposades i va agrair així mateix l’assistència als presents en l’Acte.

A continuació Rafael Calbo va tenir en primer lloc paraules de record per a la figura de Josep Albert Mestre, alma mater de la Biennal Art Nostre, i d’agraïment tant per la Mancomunitat per continuar amb aquest projecte, com per a l’Ajuntament de L’Alqueria per l’esforç en el condicionament de l’espai de l’Exposició. Va fer un detallat resum de les obres exposades, fent referència a les diferents gèneres exposats, i a les diferents tècniques utilitzades, i finalment va agrair la participació de tots els autors, tant seleccionats com no seleccionats posant l’accent en el difícil que va anar el procés de selecció a causa de la quantitat d’obres presentades i a la seua qualitat.

A l’acte van assistir Jaime Pascual Pascual, alcalde de L’Alqueria d’Asnar, Mª José Juan Lluch, regidora d’hisenda, serveis socials, educació i neteja de l’Aj. de l’Alqueria , Miguel Vidal Mira, regidor d’obres, urbanisme, serveis públics i medi ambient també d’aquest municipi, així com Lucia Albero, gerent de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat.
Van estar presents també alguns dels participants en l’Exposició així com Enrique Rico i Julia Company, president i secretària de la Cambra de comerç d’Alcoi.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *