foradia subscriutegrat

Emotiu homenatge a cinc deportistes del futbol local

Al camp d'Aurelio Colomina, 5 veritables fenòmens del futbol local, 5 persones que perduraran per la seua dedicació i saber estar, van rebre un sentit i afectuós homenatge per part del futbol local, a una trajectòria difícilmente igualable.

Futbol 1

Mario Cantó + (Sant Roque) , Francisco Pascual “Pacorro” (Plana), Eugenio Quintanilla (Vulcano), José Romá (At. Basoselay) i Miguel Francés Ansola” (At. Bilbainista), varen ser els veritables protagonistes d’un mereixcudissim, i entranyable homenatge que el futbol local els va rendir el diumenge en el Camp Aurelio Colomina d’Alcoi. L’únic protagonista que no va poder estar, Mario Cantó, va estar representat per la seua vídua, Inés Valiente i el seu fill, Mario Cantó Jr. Un emocionat Alcalde d’Alcoi, Antonio Francés, i el President de la delegació a Alcoi de la FVF, Mario Santacreu, van representar a les autoritats, en un acte en el qual el futbol alcoià li va donar les gràcies a Mario, Pacorro, E. Quintanilla, Romá i Ansola.

El temps també es va voler unir a la festa, i el diumenge passat, 14 de setembre, lluïa un sol esplèndid en el Poliesportiu Francisco Laporta. En el seu camp de futbol nº 1, el camp Aurelio Colomina, 5  veritables fenòmens del futbol local, 5 persones que perduraran per la seua dedicació i saber estar, van rebre un sentit i afectuós homenatge per part del futbol local, a una trajectòria difícilment igualable. Només Mario Cantó que ens va deixar fa uns anys, va haver de ser representat per la seua vídua i el seu fill, els altres, Pacorro, Eugenio Quintanilla, Romá i Ansola, aquí estaven prests i disposats a realitzar sengles serveis d’honor, en un camp replet d’aficionats, amics i familiars.

Futbol 3Ara en l’arbre centenari que es troba després de la porteria, estarà degudament col·locada una placa d’homenatje i premi a la tenacitat d’aquestes persones, a les quals se’ls deu al costat de moltes més persones, el fet de comptar amb unes instal·lacions i unes grans competicions, per la qual els 5 magnífics tant van lluitar. Quanta gent que ja pentina cabells blancs, es trobava allí perquè algun d’ells havia estat el seu entrenador i una espècie de 2º pare en matèria futbolística. El diumenge tots els familiars es van marxar emocionats però alhora satisfets per la labor que els seus havien realitzat.

Després dels discursos un nodrit grup de ex futbolistes van disputar un partit en el qual un combinat del Sant Roque i el Cosmos, es va mesurar a un combinat de la resta d’equips, per després passar a degustar un vi d’honor en el restaurant del mateix Poliesportiu, per posar el punt final a aquest sentit homenatge. La primera autoritat local, l’Alcalde Antonio Francés, no va voler perdre’s la celebració, i amb unes càlides paraules va reconéixer la trajectòria tan immaculada que aquests dirigents havien realitzat; en iguals termes es va expressar el delegat a Alcoi de la FVF, Mario Santacreu, que es va desfer en elogis als protagonistes i familiars.

Considere necessari també reconéixer el treball dels promotors d’aquest acte, com són Rafael Verdú (Sant Roque), Francisco Pascual “Pacorro Jr.” (Plana), Vicente Mira Jr. (Cosmos) i sobretot Francisco Moral (Pista), els qui ja fa uns anys, van realitzar un acte similar, però que a diferència del que vivim el diumenge, va ser tot a títol pòstum, ja que Antonio Valor “Chulo” i Emilio Antolí, (tots dos del ASI), Perfecte Cantó (Pista), Vicente Mira “Mireta” (Cosmos), i Rafael Angulo “Polito” (Español), ens havien deixat tots ells quan se’ls va realitzar el seu homenatge. En aquesta ocasió els organitzadors van poder comptar amb pràcticament tots els protagonistes, i tots van gaudir d’un gran matí emotiu alhora que esportiva

Font: José Carlos Plá./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *