foradia cdturisme

Assemblea informativa sobre el cas Afinsa-Fòrum Filatèlic

Assemblea informativa oberta al voltant del frau de Fòrum Filatèlic i Afinsa. "El que volem amb aquesta iniciativa és tractar de trobar solucions per a les famílies".

AdicaeAssemblea informativa al voltant dels avanços que s’han produït en el procés sobre el frau de Fòrum Filatèlic i Afinsa a milers de ciutadans per al proper dimarts a les 20h a l’Àgora convocada per l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC), depenent de la Regidoria de Consum.

Els propis responsables de l’entitat acudiran per explicar la proposta de solució política per al cas que està sent aprovada per diferents governs autonòmics i locals, amb l’objectiu d’obtindre justícia amb un procés que es prolonga ja durant 8 anys. L’assemblea serà organitzada per Adicae (Asociación de Usuarios de Bancos, Cajas y Seguros).

La convocatòria és totalment oberta i comptarà amb la participació d’experts en la matèria, així com també amb els responsables tècnics de la pròpia OMIC, oficina que assessora i informa sobre aquest cas als afectats de la nostra ciutat.

En paraules de la regidora de Consum Estefania Blanes, “el que volem amb aquesta iniciativa és tractar de trobar solucions per a les famílies de la nostra ciutat i comarques que s’han vist afectades per aquesta estafa, i que porten ja molts anys reclamant justícia. Sembla que s’està avançant, i és molt important, en un procés com aquest que l’organització i coordinació dels diferents afectats comence a donar fruits i s’aconseguisquen fruits a tants anys reclamant justícia”.

 

Font: Regidoria de Consum, Ajuntament d'Alcoi./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *