foradia subscriutegrat

Joves músics Alcoians 3r premi en el Musikverein a Viena

Recepció als joves músics alcoians que van triomfar al certamen Musikverein de Viena. Van aconseguir el 3r Premi com a integrants de l’Orquestra de Joves de la Província d’Alacant al prestigiós certamen Summa Cum Laude International Youth Music de Viena.

joves musics

Els joves músics d’Alcoi al saló de plens de l’Ajuntament d’Alcoi./

Al Saló de Plens de l’Ajuntament, l’alcalde d’Alcoi Toni Francés, el regidor de Cultura Paco Agulló i el regidor d’Educació Manolo Gomicia van retre una recepció als set músics alcoians que van aconseguir un excepcional tercer premi al prestigiós certamen Summa Cum Laude International Youth Music de Viena, com a integrants de l’Orquestra de Joves de la Província d’Alacant.

joves music vienaEls joves músics d’Alcoi: Marc Sirera Monllor (contrabaix); Javier Masiá Martínez (violoncel); Ferran Villanueva Martín (viola); Estela Barroso Zaragoza (violí); Victor Pastor Peidro (violí); Sonia Ferri Velasco (viola) y Raúl García Moral (viola) van ser rebuts junt amb els seus familiars a l’Ajuntament, on van rebre la felicitació de la corporació i el reconeixement en nom de tota la ciutat: “Alcoi és una ciutat de cultura, i gràcies al treball i la dedicació de gent com vosaltres el prestigi cultural de la ciutat augmenta i creix en valor”. Els joves músics alcoians van ser animats a seguir avançant en la seua progressió artística, i els van desitjar els majors dels èxits en el seu futur musical.

 

Font: Ajuntament Alcoi


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *