foradia pressupostparticipatiualcoi

David Abad ‘Compromís té una base sòlida’

Preguntem als principals polítics alcoians per la seua valoració respecte als resultats electorals, tant a nivell de l’Estat espanyol en conjunt, com a nivell autonòmic de la Comunitat Valenciana, així com a nivell local d’Alcoi • David Abad, cap de llista per Compromís. En l’actualitat és portaveu municipal a l’Ajuntament d’Alcoi

Dels resultats electorals a nivell general, destacar la baixada del bipartidisme: entre els dos partits majoritaris sumaven vora el 90% dels vots fa 20 anys i ara a dures penes arriben al 50% dels vots dels ciutadans.

David Abad caandidat a l'alcaldia d'AlcoiRespecte a les autonòmiques del País Valencià, el resultat de Compromís ha sigut un gran èxit. Ha deixat clar que Compromís representa la nova forma de fer política. Hem quasi triplicat els vots. Cal destacar el paper de Mónica Oltra i de Joan Ribó, que ha sigut molt positiu. I per altre costat també destacar la caiguda dels dos partits majoritaris. Pareix que la gent està donant-se compte que aquests partits no són la solució.

En les eleccions d’Alcoi no hem tret un bon resultat; no estem contents perquè no serem decisius per al govern d’Alcoi. Crec que el pacte amb el PSOE ens ha passat factura, igual que ens va passar en Ontinyent, per exemple. Però per altra banda, amb els 4.000 vots que hem rebut, hem demostrat que Compromís té una base sòlida.

 

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *