foradia subscriutegrat

El Teatre Calderón estrena la nova temporada

El Teatre Calderón d'Alcoi arranca aquest dissabte de forma oficial la temporada 2014-2015. A banda d'André y Dorine', a partir de les 19 hores de la vesprada la companyia Maduixa Teatre serà l'encarregada d'inaugurar la temporada del Teatre Calderón amb 'TAM TAM', animació de carrer.

Adre i Dorine

El pròxim dia 27 setembre, a partir de les 20 hores de la nit, arriba un muntatge de luxe com és ‘André y Dorine’, l’èxit internacional de la companyia basca Kulunka Teatro. Després de visitar més de 20 països de tres continents, aquest teatre de màscares aparca a Alcoi amb la intenció de seguir removent consciències al voltant de l’Alzheimer.

Així, no es presenta com un drama dirigit a les famílies, amics o als afectats per aquesta malaltia, sinó cap a una població que sovint desconeix un problema que cada dia ens toca més de prop. Riure i emoció a parts iguals, la mostra més evident del poder i la màgia del teatre sobre els espectadors.

Carlos Gil a Artezblai escrivia coses com aquestes al voltant d”André y Dorine’: “És una d’aquestes obres que han arribat a un estat de gràcia perfecte. Tot sembla en el seu lloc, no manca ni sobra res, aconsegueix emocionar, divertir, identificar-se amb aquestes màscares, pensar sobre l’assumpte tractat. Un magnífic espectacle que ha recorregut mig món i mereix recórrer l’altre mig i estar en totes les programacions per la seua qualitat teatral”.

A banda d’André y Dorine’, a partir de les 19 hores de la vesprada la companyia Maduixa Teatre serà l’encarregada d’inaugurar la temporada del Teatre Calderón amb ‘TAM TAM’, animació de carrer entre el Centre Cultural, carrer Sant Llorenç i la plaça de Dins.

Les entrades estan a la venda a www.InstanTicket.es


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *