foradia elgrat

Un centenar de persones a l’assemblea del Fórum – Afinsa

Es va crear un comité de representants dels afectats Fórum Filatélico-Afinsa a nivell local que pot ampliar-se i comptar amb la col·laboració de més ciutadans, i a més té previst convocar una concentració en properes setmanes a la ciutat.

afinsa

La Plataforma Unitària d’Afectats de Fórum Filatélico, Afinsa i Art i Natura en col·laboració amb la Regidoria de Consum de l’Ajuntament d’Alcoi, van realitzar una assemblea informativa a Alcoi. La convocatòria va atreure a un centenar d’afectats, motivats per l’interès de posar-se al dia de les últimes novetats sobre el cas i les actuacions que s’estan realitzant per la Plataforma d’Afectats a nivell nacional i comarcal.

La tècnic d’ADICAE M. Carmen Conca va explicar el suport que està rebent per part de la majoria de governs de les comunitats autònomes a la proposta de solució política que s’està plantejant des de la Plataforma Unitària. Igualment aquesta proposta està sent portada als governs municipals. La proposta de la plataforma consisteix en resum, que el Govern recompre els drets als afectats, i aquesta proposta està previst que es porte al Congrés dels Diputats entre novembre i desembre. A més, es va explicar als assistents la importància de mobilitzar-se i col·laborar amb l’associació i amb la plataforma unitària, perquè no s’obliden els drets dels afectats.

A la província d’Alacant, nombrosos ajuntaments han donat suport a la moció presentada pels ciutadans, i de l’assemblea d’ahir fins i tot va nàixer un comitè de representació dels alcoians afectats, format per set persones voluntàries, que s’ocuparà de presentar la moció referida a l’Ajuntament d’Alcoi en el pròxim mes, esperant el seu suport en el Ple municipal d’octubre.

Aquest comitè pot ampliar-se i comptar amb la col·laboració de més ciutadans, afectats pel cas del Fórum Filatélico-Afinsa, i a més té previst convocar una concentració en properes setmanes a la ciutat.

Tal i com explica la regidora de Consum Estefania Blanes, “ens congratulem dels avanços que ha pogut propiciar aquesta assemblea per a les persones afectades de cara a aconseguir justícia. Des de l’Ajuntament hem oferit les instal·lacions de l’OMIC per a què el comitè puga reunir-se quan ho necessite, i també ens tenen al seu abast per fer d’intermediaris o facilitar qualsevol informació al respecte”.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *