foradia pressupartialcoi

Es trenca l’acord del pavelló de La Salle amb l’Ajuntament

L'Ajuntament no pot assumir les despeses mínimes de manteniment. El col·legi La Salle segueix pensant que és una llàstima no poder col·laborar amb l'esport local, ja que l'única cosa que buscava era cobrir despeses, sense cap ànim de lucrar-se de les arques municipals.

pati exterior actualDes de 2010 el col·legi La Salle ha intentat negociar amb l’Ajuntament un acord que no implique pèrdues per al centre any rere any. El col·legi segueix pensant que és una llàstima no poder col·laborar amb l’esport local, ja que l’única cosa que buscava era cobrir despeses, sense cap ànim de lucrar-se de les arques municipals. En aquest acord es buscaven aconseguir les següents clàusules:

  • Cobrir les despeses elèctriques anuals ocasionats per l’ús del Centre d’Esports, que ascendia a uns 8.000€ anuals i que en l’actualitat solament eren coberts 3.400€, menys del 50% d’aquests.
  • – Portar un bon manteniment de les instal·lacions. En el contracte s’especificava que tots els anys es realitzarien labors de manteniment i pintura de les pistes, però mai s’ha realitzat.
  • – Disposar d’un conserge que supervisés l’ús de les instal·lacions i s’encarregués de les petites reparacions i de la neteja, tal com ocorria anteriorment. En l’actualitat no hi havia conserge, ja que aquest era el que estava assignat a la piscina municipal i la seua única labor en el pavelló era obrir a les 17:30 i tancar a les 22:00 de la nit, no obstant això el pavelló es quedava obert i sense control.

Aquestes raons el col.legi La Salle, i la falta de resposta per part de l’Ajuntament, han donat lloc a haver de prendre la dura decisió per part del col·legi de no continuar amb la col·laboració amb l’Ajuntament. L’estat del pavelló començava a ser preocupant i, a més, les famílies que porten als seus fills al col·legi no tenen per què assumir una despesa que és exclusiu del consistori.


pressupartialcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *