foradia subscriutegrat

La Nave de Max V aniversari locos per la música

Dissabte que ve 11 d'octubre celebrem des de les 18:00h en La Nave de Max, V ANIVERSARI. Us esperem en aquest dia de celebració de la música, art i cultura que organitza el col·lectiu de la La Nave de Max a la ciutat d'Alcoi.

v aniversarioHi han passat cinc anys des de quan començarem aquest projecte d’amics, en el qual junta-se a fer música era la nostra passió, durant aquests cinc anys, tot el temps que hem gastat en acondicionar els locals  d’ensaio, han estat gratament divertits i de treball, a més el muntatge de La Nave de Max V Aniversari ens motiva més, per seguir endavant en La Nave de Max situada en el Pol. Ind. Cotes Baixes d’Alcoi.

Dissabte  11 d’octubre celebrem des de les 18:00h en La Nave de Max, V ANIVERSARI.

L’entrada serà GRATUÏTA i esperem la vostra col·laboració amb Creu Roja per a la recollida d’aliments no peribles (col·labora!!)

Tindrem al pati de la nostra Associació un super escenari amb MÚSICA EN VIU un cartell de diversos grups i multitud d’estils: Descontento, Desustancia, Provoke, He11even, The Munch, Tone Wheels, Synesthesiax, Xiketa Repel-lent, PE6ø, Tankats.

Mostra de ball de Lindy Hop a càrrec de Little black, poemes i música de Manuel Solbes Arjona, exhibició de #graffiti per Materiart i Montana a més d’una suculenta BARBACOA amb embotit de Boronat a preus molt assequibles.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *