foradia subscriutegrat

Compromís critica l’escassa oferta cultural programada per l’Ajuntament d’Alcoi durant agost

• El regidor Màrius Ivorra afirma que les activitats del programa ‘Estiu Festiu’ estan reduint-se any rere any • La conclusió de Compromís és que la funció de l’Estiu Festiu "queda totalment desvirtuada en mans del Govern socialista”.

Compromís Alcoi critica l’escassa oferta cultural i d’oci programada per l’Ajuntament d’Alcoi en estiu. El regidor Màrius Ivorra afirma que les activitats del programa ‘Estiu Festiu’ estan reduint-se any rere any: “de 57 activitats en 2016, fins a enguany, que sols han estat programats 18 activitats”.

D’aquestes 18 activitats, el portaveu de Compromís critica que “sols 6 han estat programades per la regidoria de Cultura, els passes de cinema d’estiu”; la resta que entren dins del programa de l’Estiu Festiu “són activitats programades per la Diputació d’Alacant al seu programa ‘Música als Pobles’”. A més, de les 18 activitats, sols 3 estan programades per al mes d’agost.

La conclusió de Compromís és que “la funció de l’Estiu Festiu de donar alternativa cultural i de qualitat als nostres ciutadans, i en especial als joves, en període de vacances queda totalment desvirtuada en mans del Govern socialista”.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *