foradia cdturisme

El CES aprova diversos projectes en la ciutat per valor de 100.000 euros

El Govern va incloure la partida al Pressupost Municipal per a que el CES decidira en què invertir-la. El Consell Econòmic i Social acorda diversos projectes econòmics als quals destinar la partida de 100.000 euros. La major quantitat de la partida, 70.000 euros, s’invertiran en actuacions de millora del Polígon Industrial Cotes Baixes.

Consell Econòmic i Social

Consell Econòmic i Social sessió, en què es van decidir els projectes als quals es destinaran els 100.000€./

El Consell Econòmic i Social (CES) va mantindre ahir una nova sessió, en què es van decidir els projectes als quals es destinaran els 100.000 euros que l’Ajuntament va habilitar al Pressupost Municipal d’enguany per a que l’organisme decidira a quins projectes s’haurien d’invertir.

  1. La major quantitat de la partida, 70.000 euros, s’invertiran en actuacions de millora del Polígon Industrial Cotes Baixes: reconstrucció de voreres, millora de la senyalització, arranjaments en serveis d’electricitat i aigua… En paraules de l’alcalde Toni Francés, “es tracta d’una de les inversions més importants de millora que s’han fet en anys a la que és la principal àrea industrial de la ciutat, i que té algunes zones que arrosseguen deficiències des que pràcticament es va posar en marxa el polígon”.
  2. A més, es van destinar 10.000 euros al projecte d’Acceleradora d’Empreses del Centre Europeu d’Empreses Innovadores (CEEI) d’Alcoi, el projecte que ja està en marxa amb l’objectiu impulsar i donar suport als emprenedors amb projectes d’alt potencial de creixement perquè desenvolupen la seva idea i es llancen al mercat amb les majors garanties d’èxit.
  3. Altres 10.000 euros s’han destinat per a la celebració, en properes setmanes, d’una jornada especialitzada sobre comerç a l’Àgora; i en aquest mateix sector, es destinen 6.000 euros per a la recentment presentada pàgina web del comerç local www.paratuscompras.com.
  4. Finalment, es va decidir destinar 4.000 euros per l’adequació d’un aparcament per a camions a la zona de Cotes Baixes.

L’alcalde indica que per als propers pressupostos municipals s’està estudiant ampliar aquesta partida, ja que “creiem que és una fórmula òptima per a decidir quines inversions són prioritàries en matèria econòmica. Al Consell Econòmic i Social estan representats tots els estaments qualificats per tractar aquestes qüestions i consensuar les actuacions en matèria de promoció i desenvolupament econòmic de la ciutat, de forma que seguirem comptant amb aquest òrgan per prendre decisions al respecte”.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *