lasarga ajualcoipresuparticipa

Concert de guitarra clàssica a benefici de Càritas

El dijous que ve 16 d'Octubre a les 20 h. Al Cercle Industrial d'Alcoi al saló Rotonda sonarà la guitarra clàssica de Ignacio Palmer. Organitzat pel Club Rotary Alcoi; participa amb un quilo de menjar i 5 € de donatiu.

Cartel_rotary_caritasConcert solidari a benefici de l’economat de Càritas Alcoi el dijous que ve 16 d’Octubre a les 20 h. Al Cercle Industrial d’Alcoi al saló Rotonda sonarà la guitarra clàssica de Ignacio Palmer. Organitzat pel Club Rotary Alcoi; participa amb un quilo de menjar i 5 € de donatiu, les entrades anticipades a l’Hotel Reconquista.

nacho palmer guitarraIgnacio Palmer (1980) comença a estudis amb el seu avi, el Mestre Internacional de Guitarra José Luis González Juliá. Posteriorment va agafar classes de guitarra amb Manuel Babiloni i Thierry Laforge. Durant els últims anys ha compaginat la seua professió amb l’afició a la guitarra española, col·laborant en nombrosos recitals i concerts.

El concert tindrà dues parts. Primera Part: Confesión de A. Barrios. Cuatro Mazurcas (Adelita, Sueño. Madela y Mazuca en Sol), Recuerdos de la Alhambra, Capricho Árabe de F. Tárrega. Serenata Española de J. Malats. Segunda Parte: Soleá, R. S. de la Maza. Andaluza de  R. S. de la Maza, Campanas del Alba de E. S. de la Maza. Asturias, La Leyenda de Albéniz, Amanecer, Amor Profundo de J.L. González. Un día de Noviembre de L. Brower.

reactivalcoi


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *