foradia subscriutegrat

Darrer diumenge d’Octubre 37é Aplec del Puig

El CEIP “El Bracal” de Muro guardonat per la seua lluita i compromís a 37é l’Aplec del Puig. El proper diumenge 26 d’octubre es celebra el 37é Aplec al Puig. Un any més des del nostre poble hi ha valentes i valentes que s’afegim a la marxa que ix a les 8:30h des de les Torres de Serrans de la ciutat de València mentre que altres acudixen directament a l’explanada del Monestir del Puig on s’apleguem centenars de persones per compartir un dia de germanor i compromís.

darrerdiumengedoctubreCom cada any, el més d’octubre és un mes de celebracions per als que estimem la nostra terra celebrem l’arribada de Jaume I a València amb una gran festa en el Puig. Enguany el Darrer Diumenge d’Octubre el celebrem el diumenge 26 a l’esplanada del mercat del Puig. Un lloc tradicional d’encontre, on cada any hi ha una oferta cultural i festiva més elevada.

El CEIP “El Bracal” de Muro guardonat per la seua lluita i compromís a 37é l’Aplec del Puig.

Els preparatius del 37é Aplec del Puig ja estan molt avançats, ara doncs, passem a informar-vos dels últims detalls sobre la festa i els col·lectius guardonats amb el BLOC D’HONOR. Aquest any són: Senyera Infinita, Confederació d’AMPEs Gonzalo Anaya, Coordinadora de professorat interí-STEPV, i Sindicat d’estudiants BEA

Enguany, també rebran una menció d’honor els següents Centres escolars: Herrero (Castelló), Emili Lluch (Nàquera), Pare Català (València), Cremona (Alaquàs), Bracal (Muro), Ramiro Jover (València), Martínez Valls (Ontinyent) i Bonavista (Ontinyent).

monica oltra-aplec del puigDes dels anys seixanta el darrer diumenge d’octubre és LA FESTA del 37é Aplec del Puig, l’Aplec del Puig aplega els nacionalistes valencians d’arreu per celebrar una jornada festiva en un dels llocs amb més simbolisme i història del País Valencià, el municipi d’El Puig, a l’Horta Nord.

Començarà a les 11h amb la inauguració de la fira gastronòmica, d’artesania i d’editorials. Immediatament després hi haurà un taller infantil de malabars i maquillatge i, també, es posaran en marxa les atraccions unflables de la fira per als més menuts. A les 11.45 h. hi haurà una actuació per al públic infantil de Dani Miquel.
A les 13 h. es rebrà la marxa a peu (i com a novetat aquest any, també, amb bicicleta).
A les 13.45 h. començarà l’acte polític i entrega dels BLOCS D’HONOR 2014.
A les 14.30 h. Dinar.
A les 16 h. Actuació d’ESIR (grup musical que mescla pop amb música tradicional; vénen des d’Agres i han estat el premi del concurs ROCK PENAT, organitzat per Joves PV – Compromís). Després, podrem gaudir del grup de Montcada ATUPA (rap i hip hop reivindicatiu).


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *