lasarga subscriutegrat

Tot organitzat per al Mig Any a la Glorieta

Un dels dies més assenyalats en commemoració del Mig Any Fester d'Alcoi és el dissabte 25 d'octubre amb el tradicional Concurs d'Olleta que se celebra en el parc de La Glorieta.

migany

G:home3IGS9-SIG-CARTOGRAFIA-DELINEACIO8-ARXIU PROJECTES HISTEnguany, el XLII Concurs de “Olleta Alcoiana” convertirà el parc de Glorieta en l’epicentre d’una jornada plenament festera. El lliurament de plats serà a les 20h i la resolución del concurs tindrà lloc a les 20’30h. Posteriorment, la jornada tancará amb la “Entraeta del Mig Any” en la qual participaran totes les Filaes que ho desitgen.

Des de l’inici del mes d’octubre s’han succeït multitud d’actes en commemoració a el Mig Any Fester d’Alcoi. Uns dies intensos i carregats de celebracions, on els amants de la festa han pogut gaudir de diverses activitats. I és que ja comença el compte enrere de les properes festes de Moros i Cristians.

Ja és pot consultar en un plànol de situació la posició que ocuparan les diferents filaes en la Plaça de la Glorieta per a la celebració del Concurs de la Olleta del Mig Any 2014.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *