foradia subscriutegrat

Salesianos Sant Vicent Ferrer celebra la II Setmana Anglesa

• Tots els cursos i etapes educatives han realitzat activitats relacionades amb la cultura anglosaxona • “Han sigut uns dies molt enriquidors, alumnes i professors esperen amb molta il·lusió la setmana anglesa del pròxim curs”.


II Setmana Anglesa en el centre educatiu Salesianos Sant Vicent Ferrer. Aquesta segona edició s’ha centrat en El Regne Unit, per aquest motiu, banderes d’Escòcia, Gal·les, Anglaterra i Irlanda del Nord han adornat el pòrtic del col·legi tota la setmana.

Tots els cursos i etapes educatives han realitzat activitats relacionades amb la cultura anglosaxona, realitzant, al mateix temps, models d’examen de Cambridge per nivells.

L’etapa d’Infantil ha començat els seus dies amb “Good Mornings” musicals i ha confeccionat un mural sobre el Regne Unit, entre altres jocs i activitats.

Primària ha inaugurat l’exposició Salesiart en el centre comercial, aprenent i divulgant alguns costums i tradicions curioses. Han recitat, a més, poemes de Shakespeare i han pogut representar “Romeo and Juliet”.

Cançons en anglés, presentacions sobre cantants, actors, científics i polítics britànics, la revolució industrial, invents anglesos, exposicions sobre el Brexit i la Lliura, energies alternatives… Aquestes han sigut algunes de les activitats i conceptes treballats per secundària.

Es tanca aquesta setmana britànica amb una English Canteen assistida per monitores disfressades de policies anglesos i premis subvencionats per l’Associació de Pares i Mares. En conclusió, segons el centre, “han sigut uns dies molt enriquidors, alumnes i professors esperen amb molta il·lusió la setmana anglesa del pròxim curs”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *