foradia subscriutegrat

Per una campanya d’esclata-sangs responsable

Agents de la Policia Local i tècnics del Departament de Medi Ambient han distribuït informació sobre les normes i recomanacions col·locant cartells informatius a la Font Roja, Sant Antoni i Sotarroni.

Com cada any per aquestes dates, una onada de gent visita les serres amb la intenció d’encontrar els preuats esclata-sangs, bollets i altres fongs. Per això, el Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Alcoi i els serveis mediambientals de la Conselleria d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient col·laboren per posar en marxa un dispositiu d’informació i control de les pràctiques a les serres de l’entorn.

D’aquesta manera, Agents de la Policia Local i tècnics del Departament de Medi Ambient han distribuït informació sobre les normes, recomanacions i ordenança local entre els boletaires, col·locant cartells informatius a la Font Roja, Sant Antoni i Sotarroni. A més, cal destacar que els agents mediambientals de Conselleria també han estat realitzant tasques de vigilància.

Així, des de la Regidoria de Medi Ambient, destaquen que per al moment s’estan respectant els consells i recomanacions per part dels boletaires de les nostres comarques amb civisme i responsabilitat.

Algunes de les normes i recomanacions per una recollida responsables són les següents:

cartellbolets

 

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *