foradia subscriutegrat

Pastamanía estrena la tardor amb nous plats

Obri cada dia de la setmana i en ell es pot menjar receptes molt delicioses i actuals. Pastamanía és Restaurant-Pizzeria, especialitzat en cuina italiana-mediterrània, amb una aposta clara pel menjar sa, el servei immediat, una cuidada presentació dels plats, un ambient agradable i una gran atenció al client.

pastamania tardorLa tardor, amb l’arribada dels primers freds, ens apropem a una gastronomia més elaborada en la qual és important que la cocció es prenga el seu temps, per donar com a resultat una cuina rica i que inclou els productes de temporada.

En aquesta època de l’any màgica al restaurant nem ha realitzar plats espectaculars gaudint dels vegetals i fruites d’estació, sense oblidar-nos de les carabasses les reines d’Halloween!

Una estació on la temporada convida a anar per bolets, aquests fruits de tardor de les muntanyes es converteixen en els protagonistes de la festa de Tots el Sants, en la qual la tradició mana servir-los acompanyats de vi.

Passa pel nostre local i prova les novetats que hem preparat per a tu. Hem afegit plats excel·lents com el Entrecot gallec a la pedra i les pastes farcides de pernil de serrà o de bacon i formatge de cabra a més també tens tapes individuals com les broquetes de verdures en tempura amb salsa Romescu o els Torrajos de Allioli amb pebrot caramel·litzat.

El vostre restaurant Pastamanía es troba situat a Alcoi, al carrer mestre Espí 14, en ple barri de Santa Rosa. Obri cada dia de la setmana i en ell es pot menjar receptes molt delicioses i actuals que sens dubte et sorprendran, vine a provar els nostres nous plats i envaeix-te del seu esperit hivernal.

Per reservar, tens l’opció de cridar al 96 652 0951 ò, si ho prefereixes, fer-ho de forma online.

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *