foradia subscriutegrat

El Teatre Principal presenta la nova programació

El programa conjuga la producció local amb propostes foranes de qualitat i de diferent tipus en què destaca el nou espectacle de la companyia alcoiana la Dependent.

teatre-principalEl Teatre Principal d’Alcoi estrena nova programació per als pròxims mesos de gener, febrer i març. L’agenda programada per la temporada va ser presentada ahir, 21 de gener, en roda de premsa pel regidor de Cultura, Paco Agulló, i el director del Teatre Principal, Joanfra Rozalén.

El programa destaca per la varietat d’espectacles, que conjuga la producció local amb propostes foranes de qualitat. Arranca així amb ‘El juego de Yalta’, una obra basada a ‘La señora del perrito’ d’Anton Chéjov, que l’autor Brian Friel va adaptar en 2001 i que representarà la companyia alcoiana Teatre Circ el dissabte 31 de gener a les 20h i el diumenge 1 de febrer a les 19h.

Una de les cites més destacades d’aquest espai escènic tindrà lloc els dies 27 i 28 de febrer i 1 de març, amb l’estrena de l’última producció de la companyia local La Dependent: ‘Jordi i Lola’, escrita per Ximo Llorens i interpretada per Neus Agulló i Pep Cortés.

El regidor de Cultura ha destacat la varietat dels espectacles, “des de companyies locals com Teatre Circ o el Grup de Dolçainers i Tabaleters Barxell, a més de La Dependent, fins a propostes de l’alçada d’Albena Teatre o Patricia Pardo. Una bona oferta per al públic d’Alcoi i de les nostres comarques que suposa una gran contribució a la vida cultural alcoiana”.

La programació es pot consultar ja a la web del Teatre Principal  i també a la seua pàgina a Facebook. A més, les entrades ja estan a la venda a Instanticket.


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *