foradia pressupostparticipatiualcoi

Concentració contra els impagaments de “Limpiezas Raspeig”

Treballadors i treballadores de neteja dels instituts d'Alcoi, Cocentaina, Muro, Ibi, Castalla i Onil, amb el suport de CCOO, reivindiquen l'impagament salarial de quatre mesos per part de l'empresa “Limpiezas Raspeig”.

manifestacioLa concentració s’ha donat cita a les 10h d’aquest matí enfront de l’Ajuntament d’Alcoi. Una multitud de treballadores i treballadors del servei de neteja d’instituts, amb el suport de CCOO, es reunien en la Plaça d’Espanya amb pancartes i botzines al crit “volem cobrar”. Una situació deslligada per la falta d’informació i responsabilitats per part de les Administracions Públiques i de la pròpia empresa “Limpiezas Raspeig”, qui ja deu quatre mesos als seus empleats.

Els treballadors compten amb el suport de CCOO de Construcció i Serveis del País Valencià. D’aquesta manera, Manuela Pascual Ruiz, secretària general de CCOO als Comarques Centrals, explicava que “han d’acabar aquestes males praxis de determinades empreses al adjudicar les contractacions mes barates , perquè qui acaba pagant-ho són els treballadors i els ciutadans”.

Per aquesta raó, s’ha decidit organitzar noves accions i mobilitzacions contra la situació d’impagament que es perllonga. “Aquesta concentració solament és l’avantsala a una vaga general si la cosa contínua”, ha anunciat Romerto Molla, secretari general de la Federació de Costrucció i Serveis. Així, la vaga queda convocada per al pròxim 10 de novembre. Amb tot, CCOO es reserva el dret de dur a terme les accions i mobilitzacions legals que considere necessàries.

La companyia, amb seu en Sant Vicent del Raspeig, té al seu càrrec els instituts d’Alcoi, Cocentaina, Muro, Ibi, Castalla i Onil.


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *