foradia subscriutegrat

Els alumnes de La Salle senten la música en viu i en directe

Van tenir la gran oportunitat d'assistir dimecres passat 22 d'octubre a la representació de l'òpera Don Giovanni. Els alumnes del Col·legi La Salle van adquirir un gran nivell formatiu, treballant sobre el gènere musical “òpera”.

lasalle opera

Els alumnes del Col·legi La Salle d’Alcoi de 2º i 3º d’ESO que cursen l’assignatura de Música van tenir la gran oportunitat d’assistir dimecres passat 22 d’octubre a la representació de l’òpera Don Giovanni. Va ser una experiència inoblidable per a ells, tenint en compte la qualitat artística de la posada en escena, la vistositat del vestuari, perfectament d’acord amb l’època, així com el gran mestratge de l’orquestra i la qualitat tímbrica de les veus.

És per a nosaltres una gran satisfacció que els alumnes del Col·legi La Salle senten la música en viu i en directe, sent des d’un punt de vista cultural i educatiu, un exemple extraordinari a la labor que amb ells es treballa a l’aula.

En les classes prèvies a la representació, els alumnes van adquirir un gran nivell formatiu, treballant sobre el gènere musical “òpera”, documentats sobre la figura de Mozart a través de la pel·lícula “Amadeus” i sent aleccionats sobre la seua saber estar en un teatre i en una representació d’aquest tipus, potenciant així, les habilitats socials com a part de la seua formació.

Des d’aquí volem expressar el més sincer agraïment a l’Associació Amics de la Música d’Alcoi per facilitar l’assistència de joves a aquest tipus d’esdeveniments, animant-la a seguir recolzant i entusiasmant als joves, apropant-los, així, a la música culta.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *