foradia pressupostparticipatiualcoi

Patinadores alcoianes classificades per al campionat d’Espanya

• El campionat va comptar amb una participació de 47 esportistes pertanyents a un total de 18 clubs • En la categoria juvenil, Andrea Silva va aconseguir alçar-se amb el campionat

patinatge artistic

Es va celebrar la competició autonòmica de patinatge artístic, el dissabte passat dia 28 de maig, en el pavelló B del poliesportiu municipal Francisco Laporta. El campionat va comptar amb una participació de 47 esportistes pertanyents a un total de 18 clubs de les províncies d’Alacant, València i Castelló.

PODIUM patinatge artisticL’objectiu de la competició era atorgar les places de les patinadores que representaran a la Comunitat Valenciana en els pròxims campionats d’Espanya. Les patinadores alcoianes que van obtenir podis van ser finalment 5, i van ser 3 les esportistes alcoianes que van obtenir la plaça per al campionat d’Espanya, Andrea Silva, Sonia Pla i Alicia Sánchez, deixant així manifest, un any més, l’alt nivell de competició esportiva d’Alcoi.

L’esportista Julia Sanoguera aconseguia la tercera posició en Tercera categoria. Ángela Mira, per la seua banda, va aconseguir situar-se en la 9a posició. I Blanca Aura quedava 15a classificada. Respecte a la categoria Cadet, Alba botella va aconseguir la 8a posició i la seua companya d’equip Ahinoa Valero va aconseguir la 14a posició.

En la categoria juvenil, Andrea Silva va aconseguir alçar-se amb el campionat. El subcampionat va ser per a la també alcoiana Sonia Pla. En la categoria Junior, l’alcoiana Helena Serra va obtenir la 3a posició. Per la seua banda, l’alcoiana Ana Gisbert es classificava en 4a posició. Finalment, l’alcoiana Alicia Sánchez tornava a proclamar-se Campiona Autonòmica, en aquesta ocasió en la categoria Sènior.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *