foradia subscriutegrat

Óscar Climent guanya el concurs del cartell de la Cavalcada 2015

El jurat concedeix una menció especial a l’artista Vicent Ramon Pascual i Giner. L’obra escollida d’entre els 21 treballs presentats porta per títol ‘Nit màgica’.

cavalcada

L’artista Óscar Climent Llácer és l’autor de l’obra que ha estat escollida pel jurat del concurs del cartell anunciador de la CXXX Cavalcada de Reis Mags d’Alcoi, i s’adjudicarà el premi de 1.100 euros corresponent a aquest guardó.

L’obra escollida d’entre els 21 treballs presentats porta per títol ‘Nit màgica’, obra d’Óscar Climent Llácer, autor resident a Alcoi. Cal assenyalar que el jurat ha decidit també concedir una menció especials a l’autor Vicent Ramon Pascual i Giner per la seua obra ‘3 reis’, ja que ha estat molt difícil per als seus membres triar entre les dues obres la guanyadora final.

Així s’ha anunciat després de la deliberació del jurat encarregat de triar l’obra guanyadora, i que ha estat format enguany per la professora de Dibuix i Pintura de l’Escola Municipal de Belles Arts d’Alcoi Lorena Macías Reig; el professor de Disseny Gràfic de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi Just Garrido Aracil; la llicenciada en Belles Arts i Professora Titular en el Departament d’Enginyeria Gràfica del Campus d’Alcoi de la UPV Silvia Sempere; el professor de Dibuix Artístic de Batxiller d’Arts de l’IES Andreu Sempere d’Alcoi Salvador Sellés; l’assessor artístic de l’Associació de Sant Jordi Ignacio Trelis; i el tècnic-funcionari de l’Ajuntament d’Alcoi Juan Carlos Torregrosa Segura, qui actuava com a secretari.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *