lasarga subscriutegrat

Curs de sanitat vegetal en l’agricultura ecològica

Medi Ambient organitza un curs de sanitat vegetal en l’agricultura ecològica. Adreçat als participants en el programa d’Horts Socials Ecològics i agricultors en actiu.

Horts Socials

Horts Socials finca Mascarella de Ferran./

S’ha organitzat per a la setmana pròxima un ‘Curs de sanitat vegetal en l’agricultura ecològica: control de plagues i malalties’. De dilluns a divendres, entre les 18 i les 21 hores, i a l’edifici del Viaducte, diferents sessions seran impartides per professionals de l’Estació Experimental Agrària de Carcaixent, en una iniciativa especialment adreçada a les persones i entitats que participen en el programa d’Horts Socials Ecològics que ha posat en marxa l’Ajuntament d’Alcoi.

Els usuaris dels 35 horts socials de què disposa ja la ciutat (22 a la finca Mascarella de Ferran i 13 a la part baixa del Parc de Zona Nord) podran així accedir a una completa acció formativa al voltant de la prevenció, control i solucions a plagues i malalties de les diverses espècies vegetals que conreen a les seues parcel·les. La inscripció per al curs és oberta, i el termini per formalitzar-la conclou demà divendres. Des del Departament de Medi Ambient s’indica que el programa està especialment adreçat als participants en el programa d’Horts Socials Ecològics, però també a agricultors en actiu de les nostres comarques.

Paco AgulloEl regidor de Medi Ambient Paco Agulló ha indicat que “la feina del Departament en quant als Horts Socials Ecològics no acaba amb l’adjudicació de les parcel·les als seus usuaris, sinó que també tenim el compromís de portar un seguiment de l’evolució del projecte, i sempre que puguem, dotar de formació i coneixements adequats a les persones que estan participant a aquest programa. Una de les demandes que ens havien traslladat sobre les temàtiques que més poden preocupar els agricultors és tot allò relacionat amb plagues i malalties que poden acabar amb el treball de molt de temps, i s’ha organitzat un curs intens i amb professors especialitzats per atendre aquest aspecte. Creiem que els assistents el trobaran interessant, i esperem que siga profitós i útil”.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *