foradia cdturisme

Kiko Veneno al Teatre Calderón

El BarnaSants arriba a la seva recta final amb el concert de Kiko Veneno • Kiko Veneno estarà al Calderón l'11 d'abril a les 20 hores • Un concert molt especial on Kiko Veneno revisa -tot sol amb la seua guitarra-

kikovenenoEl BarnaSants arriba a la seva recta final amb el concert de Kiko Veneno al Teatre Calderón d’Alcoi, presentant el seu espectacle ‘+ Solo que la Una’ que clausurarà a la vegada que el festival reivindica, tal i com ho ha fet durant aquesta edició, la figura d’Ovidi Montllor en el 20è aniversari de la seva mort.

Kiko Veneno estarà al Calderón l’11 d’abril a les 20 hores. Les entrades ja estan a la venda a taquilla i a www.InstanTicket.es (8 i 10 euros).

Després d’haver format un dels grups més importants de la història d’aquest país: Veneno, després d’haver compost una de les cançons més representatives d’aquest país: “Volando voy”, després d’haver fet un dels discos més complets: “Échate un cantecito”, després d’haver rebut els principals reconeixements: Medalla al mèrit de Belles arts i el Premi Nacional de Músiques Actuals; poc li quedava per demostrar a Jose María López Sanfeliú.Però si encara teniu algun dubte de la qualitat superior del Lobo López, ara podeu escoltar-lo “nu”, sense músics que l’acompanyen “+ solo que la una”. Un concert molt especial on Kiko Veneno revisa -tot sol amb la seua guitarra- un dels cançoners fonamentals del pop en castellà.

A més a més, hi haurà altres actes a Alcoi dedicats a reivindicar la figura de l’Ovidi, els quals seran la vertadera cloenda del Barnasants. Posteriorment se celebraran dos concerts al voltant d’Ovidi Montllor que clausuraran el festival.

El 12 d’abril serà el torn concert ‘Perquè volem! L’Ovidi Simfònic’, amb versions de les cançons d’Ovidi per a banda (amb la Corporació Musical Primitiva d’Alcoi i la Coral Sant Jordi de Barcelona).

I per últim el 14 d’abril arribarà el recital poètic-musical ‘El(s) poeta Ovidi’, un espectacle creat per la seua filla Jana Montllor que comptarà amb la presència d’Eduard Fernández, Eduard Iniesta i Llúcia Vives.

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *